Saltar a continguts

Club Esportiu Natació Balaguer

Navegació

 
 
 

Menú principal

RSSNotícies

12/09/2018
EXIT EN PARTICIPACIÓ I NIVELL EN LA “IX TRAVESSIA AL PANTÀ DE SANT LLORENÇ”

 

10 podis per als nedadors locals del CEN Balaguer

Imatge de complement Ampliar imatge

Aquest diumenge 9 de setembre s’ha celebrat amb un gran èxit de participació la IX Travessia al Pantà de Sant Llorenç, organitzada pel Club Esportiu Natació Balaguer, sent la única travessia oficial que es realitza a les terres de Lleida..

 

Amb més de 150 inscrits,  nedadors i nedadores de diversos clubs de Catalunya (CN Terrassa, CN Sabadell, CN Piera, CN Igualada entre d’altres) i gran nombre de participants de tots els clubs de les terres de Lleida ( CEN Balaguer, CN Cervera, CN Lleida, CN Mollerussa, CN Tàrrega, INEF Lleida), es van aplegar al Pantà, per la  disputa de  les tres proves establertes, 250, 1.000 i la de 3.200 metres i  la PANTATHO 7.0 de un recorregut de 7000 metres. El pantà estava en perfectes condicions,  amb una temperatura de l’aigua de 22 graus.

 

En la travessia del PANTATHO 7.0, puntuable per al circuit català de travessies els guanyadors van ser en Jordi Romero del CN Castellet amb un temps de 1 hora 29 minuts i 34 segons en categoria femenina la vencedora va ser la Laura Rodríguez del CN Igualada, destacar els bons  resultats de la local Aurembiaix Pifarré i Lluis Pijuan del CEN Balaguer tots dos amb una meritòria quarta posició i la Núria Pallé sisena posició absoluta.

 

En la travessia gran de 3200 m. També puntuable pel Circuit Català de Travessies el guanyador  fou la nedadora Andrea Serlavós del INEF Lleida que es va imposar amb un temps de 46’47’’. En categoria masculina el  guanyadora va ser el nedador Jordi Corominas del CN Farners. Destaquem la victòria dels nedador del CEN Balaguer en categoria Infantil  Marc Suñé i la tercera posició de l’Angel López.

 

Pel què fa a la travessia de 1100 metres, els guanyador han estat en Jordi Carrasco de l’ INEF Lleida i de la Sofia Datsenko del Cervera. Destaquem els podis locals del CEN Balaguer com la victòria de l’Arnau Pifarré en categoria Aleví, segon en Giulian Alecsandru i en femení tercera la Berta Benseny també aleví i David Pérez segon Infantil.

 

En la travessia petita de 250 metres els guanyadors han estat en Jordi Carrasco de l’ INEF Lleida  i Laia Palomino del CN Tàrrega. També destaquem els podis locals, en categoria més petita la segona posició de l’Arnau Montpeat i tercera per l’Huc Ramonet, i en femení la victòria de la  local Laia Cerezuela i segona la Xenia Núñez.

 

 

Destaquem aquest any la participació de Ute Hasse, medallista Olímpica a Los Angeles 1984, i que ha estat la vencedora en la categoria Màster C.